logo

 
schi alpinism

Postavaru Night
Poiana Brasov, BV
Detalii
mountain bike

Bike 4Mountains
Cheile Gradistei Fundata, BV / Leresti, AG / Stoenesti, AG
Detalii
alergare montana

ULTRA Trail Fagaras
Avrig, SB
Detalii
alergare montana
30.09-01.10.2023
Maraton Piatra Craiului
Zarnesti, BV, Romania
Detalii

28.03.2019

Postavaru Night se muta in Piatra Craiului!

 
Dragi prieteni ai "Postavaru Night",
celor care participati, care va gânditi la noi si ne sustineti, va multumim pentru toti acesti ani petrecuti împreuna! Faptul ca astazi masivul Postavaru este animat zi si noapte de zecile de schiori de tura, alergatori si montaniarzi se datoreaza si „facliilor Postavaru Night".

Din motive independente de dorinta noastra, editia din acest an nu va mai avea loc în Poiana Brasov! Pâna când "bratele" celor de la Primaria Brasov se vor deschide din nou, ca la primele 11 editii, "Postavaru Night" va hoinari prin tara. Pentru moment ne vom opri în Piatra Craiului, la Zarnesti, unde gazde ne vor fi prietenii nostri de la Parcul National Piatra Craiului si Cabana Curmatura!


08.03.2017

Postavaru Night 2017 - info 1 

La multi ani doamnelor si domnisoarelor! Sanatate, putere si numai ganduri bune, tuturor celor care ne fac viata mai frumoasa!

Perioada care a trecut a fost foarte incarcata, asa ca acum incepem sa lucram pentru a 11 editie a Postavaru Night. Dupa cum ati vazut, am fixat ca perioada de desfasurare, sfarsitul lunii martie 2017, astfel:

25.03.2017 - este ziua, mai bine zis noaptea rezervata cursei de schi alpinism si alergare montana - "POSTAVARU NIGHT". Inscrierile se vor face on-line pe www.carpathianman.ro si ve-ti avea la dispozitie 11 zile pentru a va inscrie, incepand cu 11.03.2017, ora 00.00. 

26.03.2017 - va asteptam pe partia Kanzel pentru a doua editie a sprintului de schi alpinism - "POSTAVARU SPRINT". Inscrierile se fac la fata locului, intre orele 9.30 si 10.30! Start calificari la ora 11.00! /

Happy anniversary dear ladies! Health, strength and only good thoughts to all those who make our life more beautiful!

We've been very busy on the last month, so now we start working for the 11th edition of Postavaru Night. As you saw, we set the time for the race at the end of March 2017 as follows:

25.03.2017 - the day, or rather night reserved for ski mountaineering and mountain running race - "POSTAVARU NIGHT". You can register on-line at www.carpathianman.ro. 11 days to sign, starting from 11.03.2017 / 00.00AM.

26.03.2017 - we are waiting for you on Kanzel ski slope for the second edition of the ski mountaineering sprint race - "POSTAVARU SPRINT". Registrations onsite, between 9.30 and 10.30! Start qualifying at 11.00! 

CarpathianMan Team


24.03.2016

Ultima actualizare a traseelor Postavaru Night 2016 

Avand in vedere ultimele evolutii ale stratului de zapada si eforturile care se fac de catre prietenii nostrii de la Administratia Domeniului Schiabil Poiana Brasov, iata ultimul up-date al traseelor pentru editia 2016 a Postavaru Night. 

Alergare montana:  traseu clasic, start la Club Rossignol, Drumul Rosu, statia inferioara Telescaun Ruia, Poiana Ruia prin stanga lacului, Express, Doamnele, Kanzel si sosirea la Cabina Mica (Kanzel).

- Schi alpinism: traseu modificat partial, start la Club Rossignol, Drumul Rosu, statia inferioara Telescaun Ruia, dreapta si se intra pe Partia Lupului pana la statia superioara a Telescaunului Ruia, apoi in usoara coborare se trece de Cabana Salvamont prin partea dreapta, alti 100m de coborare si apoi partea finala cu zig zag-ul din Kanzel. Sosirea la Cabina Mica (Kanzel). 

Startul se va da pe bocanci cu schiurile pe rucsac. Sectiunea pe bocanci are aproximativ 800m, iar apoi pe schiuri pe o banda de zapada cu baza, ce variaza intre 1.5 si 4 metri latime.  

 Up date - Trasee Postavaru Night 2016

CarpathianMan 


13.03.2016

10 zile pentru 10 ani... de Postavaru Night

A fost o iarna interesanta atat in Europa cat si la noi, asta ne-a facut sa stam in cumpana cateva zile, dar pana la urma am luat hotararea sa tinem a 10 editie a Postavaru Night indiferent de conditiile de zapada. Deci am dat drumul la inscrieri: www.carpathianman.ro sau www.postavarunight.blogspot.com

Din timp in timp vom face un up-date al conditiilor de zapada, pentru moment traseul clasic al probei de schi alpinism este fara zapada pana sub Zidul Mare.

Pentru cei care nu au intrat inca in posesia "manusilor Postavaru Night 2015" va anuntam ca ele pot fi ridicate si in momentul validarii inscrierilor din 26.03.2016 

CarpathianMan 


29.01.2016

Manusile Postavaru Night 2015 

Dragi prieteni,
Al 10lea Postavaru Night se apropie cu pasi repezi, dar pana atunci sambata si duminica 31.01, la Bucuresti si luni 01.02, la Brasov, vom incepe sa distribuim "mult asteptatele manusi Postavaru Night 2015", astfel:
- Bucuresti - 30-31.01. la standul "Livezile Dobrinoiu" de la Semimaratonul Gerar (Silviu Balan 0765-238220).
- la Brasov - 01.02., intre orele 17.00-20.00 ne vedem la prietenii nostri de la TIPOGRAFIA (str.Postavarului, nr. 1, colt cu str. Diaconu Coresi) - Lucian 0722-553121.

Pentru cei care nu reusesc sa ajunga in cele doua locuri, vom incerca alte forme de distribuire, negresit toti cei care au fost anul trecut la cursa, vor primi cadoul Postavaru Night!

CarpathianMan 

  


22.03.2015 

3, 2, 1 ... in aceasta seara... editia a 9 a Postavaru Night!

Cateva ore ne mai despart de startul cursei din Poiana Brasov... iata alte cateva noutati:


Partiile din Poiana se prezinta in conditii de iarna autentica, Maria sa "Natura" si prietenii nostrii de la Comprest SA. au facut eforturi considerabile pentru asta. Noi le multumim inca o data pentru toata sustinerea... de care se bucura Postavaru Night.
www.brasovcity.ro


"Cadoul Postavaru Night 2015", perechea de manusi de la Gravity Sportswear va fi trimisa fiecarui participant in parte prin posta, ulterior competitiei, preferam sa luam masurile cat mai apropiat de realitate. 
Primii 3 clasati in Campionatul National de Vertical Race vor fi premiati de catre Gravity cu o Bluza Softshell Yellow. Vor fi luate in calcul categoriile de seniori feminin si masculin si juniori masculin si feminin.
www.gravity.ro


S-KARP, producatorul brasovean de incaltaminte outdoor si trail va fi alaturi de noi si in acest an
. 
S-KARP ofera o pereche de incaltaminte fiecarui castigator al primului loc la toate cele 14 categorii ale cursei. Ocupantii locurilor doi si trei vor beneficia de serioase vouchere de discount la achizitionarea incaltamintei S-KARP. Fiecare participant care va lua startul diseara beneficiaza de un discount de 25% la achizitionarea oricarui produs S-KARP si de un mic cadou.
Mai multe detalii despre noutati, promotii si produsele S-KARP gasiti pe pagina de prezentare: www.s-karp.com 


Procesul de validarea este ca in fiecare din cei noua ani la Clubul Rossignol, iar zona de start este in apropiere. Pasiunea si sustinerea pentru schi si alergare a celor din echipa Buff Romania este recunoscuta, sunt alaturi de noi de la inceput si asta spune foarte mult despre implicarea lor. 
www.buff.ro

Snowline Romania pune la dispozitia celor care vor participa in cursa din aceasta seara, 5 perechi de gheare de pisica "Snowline PRO" pentru a fi testate pe viu. Vino la standul nostru si vei avea ocazia sa vezi cat de tare "zgarie pisica blanda"...  


Ofertele facute cu ocazia cursei noastre de catre Snowline Romania si Contour continua...pana pe 31 martie, ghearele de pisica Snowline Pro sunt 160 lei (in loc de 190 lei), Snowline Light sunt 210 lei (in loc de 254 lei), iar la pieile de foca si accesoriile Contour se ofera un discount de 20%. Le puteti scrie pe [email protected].

Ca in fiecare an, echipa Salvamont Kronstadt a raspuns cu multa daruire apelului nostru si va veghea la bunul mers al cursei care a readus in  Postavaru foarte multi brasoveni. Multumim prietenilor nostri...
www.rplpkronstadt.ro

Tanti Nely si Killy lipsesc pentru prima oara de la Postavaru Night, dar au lasat totul pe maini bune, Kerstin si Spanky impreuna cu toti cei de la cabana Julius Romer - Postavaru, ne-au pregatit bucate alese..., chiar si de post...  deci sa nu-i lasam sa astepte prea mult!
www.cabanapostavaru.ro

Ne vedem la start,
CarpathianMan

19.03.2015

Gravity Sportswear va fi prezent la a 9 a editie Postavaru Night /

Gravity Sportswear will be present at 9-th edition of Postavaru Night
In acest an "cadoul oficial Postavaru Night" este o pereche de manusi polar strech, model "Postavaru Night 2015". Reprezentantii Gravity vor fi prezenti sambata la start si la cabana pentru a ne prezenta modelul. 
Manusile vor fi trimise prin posta, de aceea va rugam ca la momentul validarii sa confirmati adresa de livrare.
www.gravity.ro

This year " the Postavaru Night oficial gift" is a pair of stretch fleece gloves, model "Postavaru Night 2015". Gravity representatives will be present on Saturday at start and at the Postavaru Hut to show us the model.
All gloves will be sent by mail, so please confirm the delivey address when you pick up the race numbers.


CarpathianMan


09.03.2015

Prima lista cu cei inscrisi... Postavaru Night 2015
 

A fost publicata prima lista cu cei inscrisi la editia a 9 a Postavaru Night.  132 de sportivi si-au inregistrat participarea in primele cinci zile. Inscrierile continua pana pe 19.03.2015, ora 24.00. 
La sfarsitul acesta de saptamana a nins in Poiana, iar prietenii nostri de la Comprest SA. au avut grija ca stratul depus sa fie si mai consistent, deci partiile sunt pregatite. 
Cabana Postavaru ne asteapta la fel ca intotdeauna, cu bratele deschise. Cei care se gandesc sa ramana peste noapte la cabana, mai pot suna inca la 0368-101036. www.cabanapostavaru.ro
Incepand de astazi si pana in data de 31.03.2015 toti cei care sunt inscrisi la Postavaru Night 2015 beneficiaza de urmatoarele promotii ale partenerilor nostrii:
Snowline Romania ne pune la dispozitie apreciatele "gheare de pisica", astfel Snowline PRO sunt 160 lei (in loc de 190 lei), Snowlinw LIGHT sunt 210 lei (in loc de 254 lei). Contour Skins Romania ne ofera un discount de 20% la pieile de foca si accesoriile Contour. Le puteti scrie pe [email protected].


Revenim,

The first registration list for the ninth Postavaru Night is on-line. 132 sportsmen enroled in the first five days, the registration are active till 19.03.2015, 12.00PM.
It snowed in Poiana Brasov at the end of the week and our friends from Comprest SA were careful to have a more consistent layer of snow, so the slopes are ready.
Postavaru chalet awaits us as always, with open arms. For those who are planning to stay overnight at the cottage, they can still call at 0368-101036. www.cabanapostavaru.ro
Starting today and until 31.03.2015, for all those who are enrolled at Postavaru Night 2015 our partners offerd some promotions:
"Bare your teeth to ice and snow" with Snowline Romania, Snowline PRO is 160 lei (instead of 190 lei) LIGHT Snowline is 210 lei (instead of 254 lei). Contour Skins Romania offered us a 20% discount on Contour skins and accessories. You can write them at [email protected].
Keep in touch,   

CarpathianMan Team 
 

03.03.2015

Postavaru Night - editia a 9 a bate la usa... 21.03.2015  

Inscrierile pentru editia a 9 a s-au deschis pe 03.03.2015! 
In acest an cursa noastra conteaza si pentru Campionatul National de Vertical Race, cat si pentru Cupa Romaniei la schi alpinism (in clasamente pot intra doar membrii cluburilor afiliate la Federatia Romana de Alpinism si Escalada). Pentru orice informatie legata de accesul si participarea in Campionatele Nationale si Cupa Romaniei puteti scrie la [email protected] sau sunati la 0722-553121. 

Profilul cursei a ramas neschimbat, schi alpinism (8 categorii de varsta), alergare montana (4 categorii de varsta) si o categorie pentru alergare copii. Orice informatie oficiala legata de desfasurarea competitiei se gaseste pe www.carpathianman.ro

Sa ne vedem cu bine pe partiile din Poiana Brasov... sau pe potecile albe din Carpati!  

CarpathianMan Team 


24.03.2014

Prime reactii ... rezultate ...

Postavaru Night, editia 8... a fost o cursa frumoasa, cu o atmosfera de primavara... primii 500 de metrii s-au alergat pe uscat, dar apoi schiurile au iesit din "teaca" si au taiat "directe" si "zig-zaguri" pana pe Postavaru. Lupta stransa dintre Silviu Manea si Ionut Galiteanu, a fost decisa pe ultimii metri in favoarea primului. Locul trei fiind ocupat de Silviu Balan dupa ce acesta si-a rupt un bat la inceputul zonei de schi. Un gest frumos facut de prietenul sau, Vlad Spiru, care a pus "lupta sa" pe planul doi, oferindu-i acestuia un bat.

Fetele nu s-au lasat mai prejos si au oferit un spectacol pe cinste, duelandu-se. Castigatoarele primelor doua locuri in clasamentul final al Seriei Carpathian Man 2013, Andreea Dan si Alexandra Dobre au incheiat cursa din Poiana Brasov la egalitate cu timpul de 42:53.

In proba de alergare, zarnestenii Iulia Gainariu si Cristian Stotz au condus cursa inca de la start, reusind sa se impuna la final in fata lui Ingrid Mutter si Paulei Dogaru la feminin, respectiv Adrian Bostan si Andrei Nan la masculin.

Rezultatele complete, open si pe categorii de varsta pot fi vizualizate aici

Postavaru Night face parte din seria CarpathianMan, alaturi de Bike 3Mountains - mountain bike, Ultra Trail Fagaras - alergare montana si Maratonul Piatra Craiului Salomon - alergare montana. Din acest an in clasamentul final al seriei, Postavaru Night conteaza doar cu proba de schi alpinism.
www.carpathianman.ro


22.03.2014

Ultimii pasi ... start... editia a opta!

Cateva ore ne mai despart de startul cursei din Poiana Brasov... iata alte cateva noutati:

Prietenii nostrii de la Administratia Domeniului Schiabil Poiana Brasov au facut eforturi considerabile sa pastreze cat mai mult posibil stratul de zapada pe partii. Noi le multumim inca o data pentru toata sustinerea... de care se bucura Postavaru Night.
www.brasovcity.ro

Procesul de validarea este ca in fiecare din cei opt ani la Clubul Rossignol, iar zona de start este in apropiere. Pasiunea si sustinerea pentru schi si alergare a celor din echipa Buff Romania este recunoscuta, sunt alaturi de noi de la inceput si asta spune foarte mult despre implicarea lor. www.buff.ro

Centrul Medical "Polimed-Dacia" din Brasov se alatura celor care sustin "cunoscuta aventura nocturna" numita Postavaru Night. Doisprezece pachete care contin sedinte de salinoterapie, masaj de refacere si aerocrioterapie ii vor ajuta pe cei clasati pe podium sa se refaca. Mai multe informatii despre Centrul Medical "Polimed-Dacia"gasiti aici

Snowline Romania pune la dispozitia celor care vor participa in cursa din aceasta seara, 10 perechi de gheare de pisica "Snowline PRO" pentru a fi testate pe viu. Vino la standul nostru si vei avea ocazia sa vezi cat de tare "zgarie pisica blanda"... 

Ofertele facute cu ocazia cursei noastre de catre Snowline Romania si Contour continua...pana pe 31 martie, ghearele de pisica Snowline Pro sunt 160 lei (in loc de 190 lei), Snowline Light sunt 210 lei (in loc de 254 lei), iar la pieile de foca si accesoriile Contour se ofera un discount de 20%. Le puteti scrie pe [email protected].

Ca in fiecare an, echipa Salvamont Kronstadt a raspuns cu multa daruire apelului nostru si va veghea la bunul mers al cursei care a readus in Postavaru foarte multi brasoveni. Multumim prietenilor nostri...
www.rplpkronstadt.ro

Tanti Nely, Killy si toti cei de la cabana Julius Romer - Postavaru, ne primesc ca in fiecare an cu bucate alese si cu aceiasi caldura sufleteasca...  deci sa nu-i lasam sa astepte prea mult!
www.cabanapostavaru.ro

CarpathianMan

21.03.2014

Gravity Sportswear sustine seria CarpathianMan /
Gravity Sportswear supports CarpathianMan series

Dupa ce a "respirat aerul si a trait atmosfera" de la Ultra Trail Fagaras, producatorul roman de echipament outdoor va sustine seria CarpathianMan.
Ideea CarpathianMan cat si cea Gravity Sportswear s-au nascut din pasiune pentru munte si activitati outdoor si am ajuns la concluzia ca impartasim principii si idealuri comune, deci iata-ne impreuna pentru urmatorii doi ani.

Participantii de la Postavaru Night vor avea ocazia sa poarte bluza de corp din polar strech, model "CarpathianMan 2014". Reprezentantii Gravity vor fi prezenti sambata la start si la cabana pentru a ne prezenta "bluza oficiala Postavaru Night 2014".
Toate bluzele vor fi trimise prin posta, de aceea va rugam ca la momentul validarii sa confirmati adresa de livrare.
www.gravity.ro

After "breathing air and the atmosphere" from Ultra Trail Fagaras the romanian outdoor equipment manufacturer will support CarpathianMan series.
CarpathianMan and Gravity Sportswear were born out of passion for mountains and outdoor activities and we concluded that we share common principles and ideals, so here we are together for the next two years.

Participants from Postavaru Night will have the opportunity to wear the stretch fleece t-shirt, model "CarpathianMan". Gravity representatives will be present on Saturday at start and at the Postavaru Hut to show the "official shirt Postavaru Night 2014".
All shirts will be send by mail, so please confirm the delivey address when you pick up the race numbers.

CarpathianMan16.03.2014

S-KARP va fi prezent la Postavaru Night 2014 /
S-KARP will be present at Postavaru Night 2014Producatorul brasovean de incaltaminte outdoor este "new entry" in familia celor care sustin
cunoscuta cursa nocturna " Postavaru Night".
S-KARP ofera o pereche de incaltaminte fiecarui castigator al primului loc la toate cele 12 categorii ale cursei. Deasemenea fiecarui participant i se va inmana un mic cadou S-KARP / Postavaru Night.

Numele S-KARP

"Sunt nascut în România, la Sinaia. Acest oras este situat la poalele muntilor Bucegi, unde se afla pârtia de ski KARP. Aceasta pârtie este cea mai abrupta din România, având înclinatia de cca. 42,24 grade. Pentru ca sunt legat de orasul meu natal, iar pe pârtia KARP skiez si am multe amintiri placute alaturi de familie si prieteni, am dat numele acestui brand alaturând S de la Sinaia, KARP de la numele pârtiei si semnul grafic care are acelasi unghi de 42,24 grade ca si înclinatia pârtiei.

Radu Jitaru
Fondator brand S-KARP"

Mai multe detalii despre noutati, promotii si produsele S-KARP gasiti pe pagina de prezentare: www.s-karp.com


The Brasov all terrain shoes manufacturer is "new entry" in the family who support the well known ski mountaineering and mountain running night race: "Postavaru Night".
S-KARP offers a pair of outdoor shoes to every winning first place in all categories of the race. Also, each participant will be handed a little gift S-KARP / Postavaru Night.

The Name S-KARP

"I was born in Romania, in the city of Sinaia. This mountain resort is situated at the foothills of the Bucegi Mountains, and here is where you can find the KARP ski slope. This slope is the steepest one in Romania, having a tilt of approximately 42,24 degrees. Due to the fact that I am very much linked to my hometown and because I ski there very often, having many pleasant memories with my friends and family, I decided to name this brand S-KARP by joining the letter ‘S’ from Sinaia, “KARP” from the ski slope and the graphic sign that has the same angle of 42,24 degrees as the KARP slope.

Radu Jitaru
Founder of S-KARP brand"

More about S-KARP, news, promotions and products will find on the web page: www.s-karp.com

CarpathianMan
07.03.2014

Seria CarpathianMan 2014-2015 /
CarpathianMan series 2014-2015

Primele patru zile de inscrieri au adus la startul editiei 2014 a Postavaru Night peste o suta de participanti. Pentru moment stratul de zapada din Poiana Brasov arata foarte bine, mai mult, ieri a si nins putin.
Din acest an titlul de CarpathianMan se va acorda odata la doi ani. Asta inseamna ca fiecare din cei care vor sa incheie intrega serie au mai multe sanse. 

Deci pentru a intra in "familia CarpathianMan" trebuie sa participi si sa inchei cel putin odata in anii 2014-2015, cele patru curse de mai jos:

- Postavaru Night, doar proba de schi alpinism (se desfasoara in fiecare an, deci sunt doua sanse, in clasamentul pe puncte se ia in calcul cel mai bun loc obtinut).

Date de desfasurare: 22.03.2014 si martie 2015

- Bike 4 Mountains, proba de echipe, patru zile (se desfasoara odata la doi ani. Din acest an Bike 3Mountains devine Bike 4Mountains, masivul Iezer-Papusa este noul venit in cursa de mountainbike care a adus formatul epic in Carpati).  
Data de desfasurare: 05-08.06.2014

- Ultra Trail Fagaras, proba de echipe, trei zile (se desfasoara odata la doi ani).
Data de desfasurare: septembrie 2015

- Maraton Piatra Craiului - Salomon (se desfasoara in fiecare an, deci sunt doua sanse, in clasamentul pe puncte se ia in calcul cel mai bun loc obtinut).
Date de desfasurare: 04.10.2014 si octombrie 2015).

The first four days of registration brought to the 2014 Postavaru Night start, over a hundred participants. For now the snow from Poiana Brasov looks good , more than that, yesterday we had a little snow fall.

Starting from this year, the title of CarpathianMan will be given every two years.
This means that each of those who want to complete the entire series have more opportunities.
So, to enter the " CarpathianMan family" must attend and finish at least once in the years 2014-2015 , all the four races below:

- Postavaru Night,  only ski mountaineering race (it takes place every year, so there are two chances. For the points clasification will take into account the best place obtained ) .
Dates of the events: 22.03.2014 and March 2015

- Bike 4 Mountains, only teams, four days race ( ittakes place every two years. From this year the Bike 3Mountains become Bike 4Mountains. The massif Iezer-Papusa is newcomer in the mountainbike race that brought the epic format in Carpathians).
Date of the event : 05-08.06.2014

- Ultra Trail Fagaras, only teams, three days race (it takes place every two years).
Date of the event: September 2015

- Marathon Piatra Craiului - Salomon (it takes place every year, so there are two chances.
For the points clasification will take into account the best place obtained).
Dates of the events: 04.10.2014 and October 2015) .

CarpathianMan


02.03.2014

POSTAVARU NIGHT 2014

S-au deschis inscrierile la Postavaru Night 2014. Incepand de astazi va puteti inscrie pentru editia a 8 a cunoscutei curse nocturne din Poiana Brasov. Desi am avut parte de o iarna atipica cu foarte putina zapada, la Poiana Brasov s-a schiat aproape tot sezonul datorita eforturilor Administratiei Domeniului Schiabil.
Deci, dragi prieteni ne intalnim pe 22 martie, la o tura de schi alpinism si alergare montana in Postavaru...

Carpathian Man Team
19.03.2012

FILMUL POSTAVARU NIGHT 2012

Multumim lui Dragos, Oli si Corin (pe scurt echipa Ciclomed Medias) care ne-au incantat cu “istoria in imagini” a celui de al saselea Postavaru Night

Aventura a continuat si in acest an, au fost 198 de amatori inscrisi on-line, 25 s-au decis sa “piarda” intalnirea, dar in ultima clipa s-au hotarat sa incerce alti 83. Tricourile si diplomele n-au ajuns, dar mai facem; cativa au strigat numele la finish, iar tanti Nely a suplimentat pastele. Podelele au rezistat, iar pentru la anu’ Killy ne promite ca o sa mareasca cabana.

Experientele voastre personale sunt binevenite, va asteptam sa le impartasiti si altora. Fie ca sunt scrise, foto sau video, ele ne vor fi utile noua tuturor. Ne puteti scrie pe [email protected]

Multumim inca o data tuturor celor care ne-au sprijinit, prietenilor de la Cabana Postavaru, Buff, Primaria Municipiului Brasov, Administratia Domeniului Schiabil Poiana Brasov, baietilor care pregatesc noapte de noapte partiile de schi din Poiana; Regiei Publice Locale a Padurilor Kronstadt RA. Brasov – Serviciul Salvamont, Asociatiei de Ecoturism din Romania, Club Rossignol, Elan skis, SKV Brasov si nu in ultimul rand tuturor voluntarilor, echipei CarpathianMan si celor de la Sponser Sport Food, Contour Skins, Snowline.

Ne vedem in 2013!

CarpathianMan Team


15.03.2012

REZULTATELE... IN SFARSIT...

Bine v-am gasit!
Dupa ample “deliberari si cercetari” iata rezultatele editiei a-VI-a a Postavaru Night. Pentru reclamatii si sesizari, va rugam contactati “Protectia Competitorului” la 0722-55.31.21 sau [email protected].

La finalul acestei editii am tras doua concluzii, care desi vor duce la marirea taxei de inscriere, ne vor oferi noua tuturor calitatea. Deci :

* inscrierile la orice competitie Carpathian Man se vor incheia cu cel putin 10 zile inainte de data de desfasurare.
* cronometrarea se va face cu un sistem electronic de masurare a timpului.
Revenim cu foto si video.... Clasamentele le puteti vizualiza aici.

CarpathianMan Team


07.03.2012

CATEVA IDEI UTILE...

La Multi Ani, doamnelor si domnisoarelor!

Inscrierile on-line se vor incheia cu 24 de ore inaintea startului. Cei care nu au reusit sa se inscrie pana in acel moment, mai au o sansa sa o faca la fata locului in ziua cursei, intre orele 17.00 – 18.30.
Consultati conditiile de participare, regulamentul cursei si lista cu cei inscrisi pe aici

Iata mai jos cateva ideii care ne pot veni in ajutor:
1. Validarea inscrierii si ridicarea numarului si a tichetelor de concurs se fac la Clubul Rossignol din Poiana Brasov, intre orele 17.00 – 18.45. In schimbul tichetelor veti primii la cabana o portie de paste respectiv tricoul oficial. Va rugam sa veniti din timp, pot fi si altii care intarzie!

2. Aduceti cu voi echipamentul obligatoriu:
2.1. schi alpinism: schiuri, legaturi tura, bocanci tura, piei foca, bete, lanterna, rucsac, haine de vant, manusi, caciula, numar (va fi dat de organizatori).
2.2. alergare montana: lanterna, rucsac, haine de vant, manusi, caciula, numar (va fi dat de organizatori).

3. Accesul la cabana Postavaru:
3.1. cu mijloacele de transport pe cablu (pana la statiile superioare si apoi pe jos pana la cabana; ora de inchidere este 16.30, dupa aceasta ora accesul se poate face doar pe jos sau pe schiuri.
3.2. pe jos sau pe schiuri (urmand Drumul Rosu)

4. Startul se va da la ora 19.00 de langa Clubul Rossignol / statia de gondola.

5. Traseul urmeaza Drumul Rosu pana in Poiana Ruia, apoi prin stanga noului lac urmeaza partiile Doamnei si Kanzel, cu sosire pe varf sau la statia superioara a Cabinei Mici (daca vremea nu ne permite sa ajungem pe varf).

6. Sosirea este marcata cu steagurile Sponser si va fi luminata.

harta_poiana600.jpg

7. “Sustine si incurajeaza-i si pe ceilalti concurenti!” Acesta este Spiritul Carpathian Man si este unul din “motoarele” care genereaza atmosfera din Cabana Postavaru.

8. Primii trei clasati la fiecare categorie vor fi premiati. Fiecare din cei care au “alergat” va primii diploma de participare. Daca nu puteti sta pana in momentul premierii, le puteti gasi oricand la noi.

9. Administratia Domeniului Schiabil din Poiana Brasov este unul dintre sustinatorii nostri. Avand in vedere eforturile uriase care se fac pentru pregatirea partiilor, fiecare din noi este rugat sa se intoarca la masina pe o singura ruta – Drumul Rosu (adica din Poiana Ruia pe acelasi drum pe care s-a urcat).
Ne vedem sambata!!!


CarpathianMan Team


26.02.2012

INSCRIERI ON-LINE LA POSTAVARU NIGHT

Din acest an la Postavaru Night ai posibilitatea de a te inscrie on-line. Dupa un an 2011 in care emotiile si graba au generat probleme la completarea formularului de inscriere incercam sa reducem “surprizele” de acest gen.
 Validarea inscrierilor, semnarea formularului, plata participarii si ridicarea numarului de concurs se fac sambata 10.03.2012 intre orele 17.00 – 18.30 la Club Rossignol.
Pentru a completa formularul de inscriere on-line, click pe butonul: inscriere/registration sau aici.
Info: 0722-55.31.21

CarpathianMan Team


10.01.2012

POSTAVARU NIGHT LA EDITIA 6

Sambata 10 martie 2012 noi suntem in Poiana Brasov, vrem sa mergem la o tura de noapte in Postavaru!!!

De la ultima noastra intalnire, Domeniul Schiabil din Poiana s-a schimbat radical in bine si asta este o ocazie sa “luam la picior” o parte din pârtii.
Ne inscriem ca sa stim cati suntem,  ne vedem intre 17.30 si 18.45 la clubul Rossignol, asta ca sa fim siguri ca suntem toti. Aprindem “facliile” si pe la 7.00 seara plecam spre varf urmand Drumul Rosu pana in Poiana Ruia, ocolim noul lac si stanga pe Express. Daca vantul ne lasa, vom iesi pe varf, daca nu, ne oprim la statia superioara a Cabinei Mici.
Ceai cald, talangi, ne mai “racim” gura putin pentru cei care vin mai pe urma si apoi mergem sa “incheiem” povestea la Cabana Postavaru. Tanti Neli, Killy si toti cei de acolo ne asteapta ca intotdeauna, cu inima si bratele larg deschise... Tibi va “incinge podelele”... iar noi vom incerca sa le “racim”. Cam atat deocamdata de pe planeta CarpathianMan, dar revenim curand!

Ca de obicei ne bucuram de sprijinul prietenilor nostrii de la Cabana Postavaru, Buff, Elan Skis, Sponser Sport Food, Rossignol, Contour skins; al partenerilor: Primaria Municipiului Brasov, Domeniul Schiabil Poiana Brasov, SKV – sectiunea Brasov, Asociatia de Ecoturism din Romania, Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt RA, FRAE, ANSMR si al prietenilor din media: alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, zidezisport.ro, televiziunea targu mures, maraton.info.ro, schialpinism.blogspot.com.

CarpathianMan Team


home   stiri   evenimente   proiecte   multimedia   shop   ghid   contact   parteneri